501st Legion™ Clone Troopers

ден Со ДДВ

Децата можат да играат улоги како 501 Легионски клонски војници и да ја преживуваат возбудливата акција од Star Wars со овој акционен сет AT-RT Walker and BARC Speeder.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 20LEG75280 Категорија