Упатства за регистрација

Процесот на регистрација на www.pankomerc.mk е многу лесен, само следете ги следниве чекори:

 

  1. Кликнете на копчето “Регистрирај се” во горниот десен агол.
  2. Во прозорецот што ќе се отвори, внесете ги потребните информации и пополнете ги сите полиња како правно лице. Потврдете со кликнување на копчето “Испрати”.
  3. Откако ќе кликнете на „Испрати“, ќе се отвори нов прозорец кој ќе ве извести за успешното започнување на процесот на регистрација. Ве молиме веднаш проверете ја вашата email адреса.
  4. Пораката што ви ја испративме е во вашиот „Inbox“ (ако ја нема, проверете во папката „Spam“ или „Junk“). За успешно да го завршите процесот на регистрација, треба да ја потврдите вашата e-mail адреса со кликнување на линкот  во пораката.
  5. Откако ќе кликнете на линкот во пораката, ќе се отвори страница со потврда за регистрацијата.

Честитки !
Успешно се регистриравте на онлајн продавницата Панкомерц .