ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

 

ВОДИЧ ЗА ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ

 

Можете да креирате онлајн нарачка  како регистриран купувач

Ако не сте регистриран клиент на нашата онлајн страна www.pankomerc.com.mk , можете да се регистрирате, видете ги упатствата тука.

Ако веќе сте регистриран купувач на нашата онлајн страна www.krs.mk, треба да се најавите со кликнување на копчето Пријави се“.

По пополнувањето на горенаведените полиња, успешно се најавувате на нашата страница и имате пристап до вашата сметка.