ЗА НАС

Панкомерц  е приватна компанија која успешно работи повеќе од 30 години, присутна на македонскиот пазар од 1989 година.
Главната дејност на компанијата е увоз и дистрибуција на повеќе брендови.
Панкомерц е генерален увозник и дистрибутер на играчки и бебешка опрема од реномираните светски брендови : Cybex, GB, CBX, Cam, Nania, Mima,  Lego, Little tikes, Zapf, Hasbro, 4M, Bburago, Mondo, Maisto, Cerda, Plan Toys, TY, Lol, Mga, Mlp, Disney, Moose…

Благодарение на изборот и квалитетот  на производите Панкомерц  е водечка компанија на македонскиот пазар.
Производите директно ги увезуваме од производители кои се во Данска, Германија, Италија, Холандија, USA, Кина, Хонг Конг, Словенија, Србија и Црна Гора и други.