Boba Fett™ Helmet

ден Со ДДВ

Оддадете почит на еден од најстрашните ловци на награди во универзумот на Star Wars и покажете ги вашите LEGO градежни вештини за да го конструирате овој одличен модел за спомен на Boba Fett Helmet. Автентичните детали за шлемот на Boba Fett се прекрасно репродуцирани со коцки. Прикажан на својата основа со плоча со име, овој модел ќе предизвика спомени од возбудливите сцени од Star Wars.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 20LEG75277 Категорија