Heartlake City Vet Clinic

2.999 ден Со ДДВ

Децата можат да ја канализираат својата љубов кон животните во креативна игра со овој сет Heartlake City Vet Clinic , каде што градејќи можат да бидат херој на денот, или едноставно да се грижат за животните кои имаат потреба. Овој сет за брзо градење вклучува 8 карактери за децата да можат да играат отворени приказни за нега на животните. Постојат 3 мини-кукли, куче-водич, играчка коњ со седло, маче, кученце и желка бебе.

На залиха

Спореди
SKU: 21LEG41446 Категорија