Resistance X-wing Starfighter

1.599 ден Со ДДВ

Дозволете им на младите да научат да градат и да играат улоги со овој сет Lego Star Wars Resistance X-wing. Оваа неверојатна играчка која треба да се изгради има крилја што се виткаат за лет и за слетување. Мини-фигурата Po Dameron , е со пиштол, се вклопува во пилотската кабина на X-wings, а зад него има простор за Droid Lego фигурата BB-8.

На залиха

Спореди