Докторски сет со звук и светло 32х27см

1.029 ден Со ДДВ

Неопходен сет за секој мал иден доктор! Без разлика дали прегледувате пријател, милениче или играчка. Ги имате сите потребни лекарски алатки: стетоскоп, термометар, шприц …

На залиха

Спореди