Wonder Woman™ vs Cheetah

2.590 ден Со ДДВ

Младите супер херои можат да ја оживеат филмската акција Wonder Woman со сетот LEGO® DC Wonder Woman vs Cheetah. Кога Wonder Woman ќе се сретне со нејзината воинствена непријателка, Cheetah, на кулата предавател, сцената е поставена за епска битка!

На залиха

Спореди