Welcome to the Hidden Side

1.670 ден Со ДДВ

Овој сет вклучува опседнато дрво кое открива неверојатен дигитален свет кога се гледа преку паметен уред опремен со апликацијата Lego Hidden Side AR. Децата можат да ловат духови, решаваат мистерии и се борат со шефицата дух Лејди Е.

На залиха

Спореди