Tracks

1.399 ден Со ДДВ

Проширете го опсегот на вашиот патнички воз со овој сет со патеки. Сетот од 8 прави патеки, 4 закривени патеки и 8 флексибилни е совршен додаток на вашите Lego City возови.

На залиха

Спореди