Tower cranes and construction

8.199 ден Со ДДВ

Сетот градилиштето е полн со можности за игра и активности за истражување на малите градежни работници на раздвижената зграда. Со голем булдожер, мини булдожер, депонија, играчки со копач и кран, малите деца и родителите можат да работат заедно за да доставуваат материјали, да градат кула и да ги расчистат урнатините од улицата. И кога е време за ручек, има штанд за хотдог.

На залиха

Спореди
SKU: 20LEG10933 Категории , , Ознаки: , ,
Бренд:: Lego
Brands