The Warped Forest

2.299 ден Со ДДВ

Lego Minecraft The Warped Forest им овозможува на обожавателите да уживаат во возбудливи, експлозивни авантури на Minecraft во реалниот свет. Оваа возбудлива драма е опремена со карактери и карактеристики на Minecraft што децата ќе ги препознаат од популарната онлајн игра. Играчите мора да помогнат на Хантрес да го премине опасниот пејзаж на Закривената шума. Постојат камења што паѓаат, непријателски толпи за борба и река лава за преминување. Децата користат динамит за да активираат експлозија што урива дрво преку огнениот проток на лава. Тие го преминуваат овој импровизиран мост и се упатуваат во понатамошни авантури.

На залиха

Спореди