Tanooki Mario Power-Up Pack

699 ден Со ДДВ

Отворете нови можности за играчите на Lego Super Mario со овој сет за напојување Tanooki Mario, со интерактивно одело за Lego Mario (не е вклучена фигурата). Кога Марио го носи костумот, играчите можат да освојат дополнителни дигитални монети за да го вртат пред да го поразат непријателите.

На залиха

Спореди