T-16 Skyhopper™ vs Bantha™ Microfighters

1.650 ден Со ДДВ

Дајте им на децата возбудлив вовед во LEGO Star Wars универзумот со овој сет за составување Т-16 Skyhopper vs Bantha Microfighters.

На залиха

Спореди