Switch Tracks

1.469 ден Со ДДВ

Изградете ги патеките за товарни возови со овој сет со пруги за да помогнете превозот на патници да биде уште повозбудлив. Овој сет, составен од 4 закривени пруги, патека за прекинувач кон десно и прекинувач за лево, е компатибилен со вашите постојни комплети за воз.

На залиха

Спореди