Supernatural Race Car

2.429 ден Со ДДВ

Направете тркачки автомобил и комплетирајте го со 3 минифигури на луѓе и фигура на куче со овој сет. Преземете ја бесплатната апликација Hidden Side AR и скенирајте го моделот со вашиот паметен уред за да откриете прогонуван свет и авантурата со духови може да започне.

На залиха

Спореди