Storm fighter battle

2.429 ден Со ДДВ

Сетот Storm Fighter Battle има 3 минифигури, авион, автомобил за играчки и храм на Нинџаго со затвор. Овој сет битки за нинџа ќе им овозможи на имагинативните деца часови креативна забава.

На залиха

Спореди