Snowspeeder™

1.650 ден Со ДДВ

Едноставна за составување Snowspeeder, побрз велосипед и одбранбена станица Echo Base, оваа играчка за деца е забавен и безбеден начин да ги запознаете малите бунтовници на возраст над 4 години во акцијата LEGO Star Wars! Snowspeeder има шасија Starter Brick за да им помогне на децата да научат да градат, и тие можат да создадат свои приказни за улоги со 2 минифигури.

На залиха

Спореди