Sky Police Drone Chase

1.539 ден Со ДДВ

Придружете се на градската полициска патрола во акција високо на небото! Со овој забавен сет може да се изгради беспилотно летало со вртење на ротори и отворање на канџи, златна минифигура, елемент за далечинско управување, лисици и 2 минифигури.

Нема на залиха

Спореди