Resistance Y-wing™ Microfighter

900 ден Со ДДВ

Дајте му на вашето дете инспиративно запознавање со сетот The Rise of Skywalker Y-wing Resistance Microfighter. Одликувајќи се со нова црвено-бела шема на бои, борбениот Y-wing има и ракети и ротирачки пиштол за борбена акција.

На залиха

Спореди