Resistance A-Wing Starfighter™

2.399 ден Со ДДВ

Дозволете му на вашиот љубител на LEGO Star Wars да ужива во овој сет Resistance A-Wing Starfighter. Одликувајќи се со пилотската кабина со простор за вклучениот лик Snap Wexley Star Wars, опрема што може да се повлече, топови што пукаат во крилјата и 2 интегрирани стрелачи опремени, овој детален вселенски брод од филмот Star Wars: The Rise of Skywalker ќе ги инспирира младите умови и е одлична колекција за секој фан. Сетот вклучува и мини-фигура поручник Коникс за уште позабавни вселенски авантури.

На залиха

Спореди