Raya and the Heart Palace

6.499 ден Со ДДВ

За обожавателите на Дизни, сетот Raya and the Heart Palace ќе привлече големо внимание. Сетот доаѓа со две мини-кукли и изградба на палата. Карактерите во овој сет вклучуваат протагонист Раја и Намаари, како и нов елемент што ќе го претставува Тук Тук. Палатата располага со шест соби и две кули, како и поголема куполна кула на задниот дел од моделот.

На залиха

Спореди