Raya and Sisu Dragon

2.299 ден Со ДДВ

За обожавателите на Дизни, сетот Raya and Sisu Dragon ќе привлече големо внимание. Раја е единствената мини-кукла во сетот, Раја и Срцевата палата доаѓа со нов елемент капа и зелениот меч. За градење во овој сет имате змеј Сису, портата на палатата и водопад. Змејот Сису се одликува со два рога и розова грива.

На залиха

Спореди