Poppy’s Pod

1.489 ден Со ДДВ

Придружете и се на Попи додека се подготвува за најголемата авантура во нејзиниот живот. Започнете го денот со прегратка, а потоа помогнете и да ја украси косата со колачиња, срца и цвеќиња. Потоа пронајдете мапа со сите музички земји за епското патување. Секако, кога Попи е тука, секогаш има време за малку лежерна забава – затоа не заборавајте да се забавувате со големиот цвет, кој виси на косата на Попи!

На залиха

Спореди