Poppy’s Hot Air Balloon Adventure

2.999 ден Со ДДВ

Погледнете како се зголемуваат имагинациите на децата додека им се придружуваат на нивните омилени Тролови на епско патување со овој сет. Додека децата ги истражуваат мини-фигурите, одликите и додатоците, можат да играат улоги од филмот или да создаваат свои.

На залиха

Спореди