Pop Village Celebration

4.299 ден Со ДДВ

Со неверојатните детали на овој сет ќе го отворите светот на имагинативна игра. Со 5 минифигури вклучувајќи ги ексклузивните ликови Guy Diamond или Tiny Diamond, играта започнува веднаш. Децата можат да уживаат во забавен предизвик со градење и да создадат мноштво авантури за нивните Тролови.

На залиха

Спореди