Police Helicopter Chase

2.099 ден Со ДДВ

Децата со страст за играње улоги ќе го сакаат овој сет кој има полициски хеликоптер со работен ланец магнет, камион за бегство, мотор и полициски АТВ во комбинација. Мини борците за криминал можат да го подигнат и транспортираат возилото за бегство на арамиите со прицврстување на магнетот на хеликоптерот на украдениот сеф на задниот дел од камионот.

На залиха

Спореди