Pasaana Speeder Chase

4.959 ден Со ДДВ

Инспирирајте ја акционата игра со овие 2 градежни играчки LEGO Star Wars од филмот Star Wars: The Rise of Skywalker. Креативните деца и колекционери ќе ги обожаваат деталите за забава, како што е патеката на резервоарот, странично поставени стрелци и проѕирен штанд за „лебдечки“ изглед. Овој забавен сет ги вклучува и ликот на Реј, авион од прв ред, возач на прва лента, во прилог плус дроид-фигура на ЛОГО ББ-8.

На залиха

Спореди