Olivia’s Shopping Play Cube

777 ден Со ДДВ

Кутија со задоволства. Во внатрешноста на овој сет ќе најдете колекционерска минифигура на Оливија , продавница за мини слатки, низа додатоци бонбони, па дури чоколадна фонтана и мистериозно милениче. Тие можат да замислат да си играат продавач или да се преправаат дека купуваат бонбони од продавницата, која се пакува во оваа коцка.

На залиха

Спореди