Olivia’s Hamster Playground

699 ден Со ДДВ

Обучете хрчаци во паметното мини игралиште на Оливија. Изграден е на кружна основа што може да се постави на сцената. Извадете го моторот од тркалото и возете ги животни околу игралиштето, кое исто така се состои од рампа, слалом и обрач. Вклучува фигура на минифигура Оливија, плус 3 фигури на хрчаци.

На залиха

Спореди