Olivia’s Flamingo Cube

690 ден Со ДДВ

Lego Friends Olivia’s Flamingo Cube сетот е забава во џунгла затворена во светла кутија за носење со тематика на фламинго. Содржи мини фигура Оливиа играчка фламинго, фигура на жаба, езерска сцена што може да се гради, лубеница и камера.

На залиха

Спореди