Olaf

1.177 ден Со ДДВ

Изградете фигура Олаф со која можете да си ја украсите собата. Поместете ги рацете и вратот на оваа играчка која можете да ја изградите и поставите каков што сакате и да се забавувате со часови играјќи се како да го облекувате со сината машна или да му помогнете да го користи своето списание и молив.

На залиха

Спореди