Newbury Subway

2.429 ден Со ДДВ

Овој Lego сет за проширена реалност (АР) вклучува дигитално интерактивен модел на метрото што рачно се трансформира во скриен страничен портал и 3 минифигури за креативна игра.

На залиха

Спореди