Newbury Haunted High School

9.999 ден Со ДДВ

Ангажирајте ги младите во забавни авантури за лов на духови во проширена реалност во Средното училиште со сетот Newbury Haunted High School. Децата ќе сакаат да градат и да си играат со оваа училишна игра и да се обидат да ги победат духовните фигури кои го прогонуваат училиштето. Со две минифигури, симпатична фигура на кучиња-духови и уште 4 други минифигури, оваа училишна играчка е дизајнирана за забавно играње улоги.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 19LEG70425 Категории , ,
Бренд:: Lego
Brands