My First Tow Truck

699 ден Со ДДВ

Помогнете му на вашето дете да направи камион за влечење и да вози за да му помогне на расипан автомобил. Играчката за влечење и кабината имаат прозорци украсени со ликови кои поттикнуваат играње улоги.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 19LEG10883 Категорија