Mulan’s Storybook Adventures

1.480 ден Со ДДВ

Овој сет со Mulan располага со прилагодлива книга за отворање, со 2 сцени: зимски терени за обука со атарот и градинарски амбиент, и 2 ливчиња за налепници за украсување на книгата. Забава и возбуда при играње улоги.

На залиха

Спореди