Monster Bracelets

499 ден Со ДДВ

Децата можат да ги поттикнат своите дизајнерски вештини додека ги украсуваат нараквиците, кои имаат 2 прилагодливи ленти и 32 шарени плочки. Играта започнува веднаш откако ќе го отворите сетот! Овој сет е одличен сам по себе за брза, имагинативна креативност.

На залиха

Спореди