Moana’s Ocean Adventure

799 ден Со ДДВ

Овој забавен сет на Lego Disney Моана им овозможува на децата да ги репродуцираат своите омилени филмски моменти и да си ги замислат своите авантури со храбрата принцеза Моана и нејзината пријателка Пуа свинчето. Децата можат да ги истакнат своите фантазии и креативни способности додека тргнуваат во возбудлива мисија со Моана на нивниот брод.

На залиха

Спореди