Minions in Gru’s Lab

1.650 ден Со ДДВ

Има многу што децата можат да откријат со сетот LEGO Minions in Gru’s Lab. Со фигурите на Кевин и Ото Минионс тие ќе се забавуваат бескрајно. Со овој сет LEGO Minions in Gru’s Lab, децата ќе се забавуваат градејќи го подземното дувло на Гру за да ги рекреираат сцените од филмот Minions: The Rise of Gru.

На залиха

Спореди