Minifigure Series 21

299 ден Со ДДВ

Децата можат да откријат уникатни детали што никогаш порано не ги сретнале за да ги додадат во своите колекции на Lego минифигури или да ги воведат во друг Lego сет што го поседуваат. 16 нови минифигури кои се паѓаат по случаен избор.

На залиха

Спореди