Mighty Beanz

99 ден Со ДДВ

Мини карактери Mighty Beanz спакувани во кесичка изненадување. Изгледаат како гравчиња со ликови на мали луѓе, животни и различни чудовишта. Кој ќе го пронајдете во кесичката ?! Комплетирајте ги ликовите со компатибилните сетовите Mighty Beanz и организирајте лансирачки турнир.

На залиха

Спореди