Mickey & Donald’s Animal Farm

2.399 ден Со ДДВ

Извонредниот сет Mickey & Donald’s Animal Farm им нуди на децата развој на вештини за градење додека се грижат за сите животни. Можете да изградите штала и трактор, сетот содржи и 2 минифигури и 4 фигури на животни и други додатоци.

На залиха

Спореди