Mia’s Shopping Play Cube

777 ден Со ДДВ

Кутија со задоволства. Децата можат да се преправаат дека прават пуканки, продаваат билети или играат улоги во најава или гледач на филмови. Во сетот има минифигура на Миа, скриено милениче, машина за пуканки и додатоци за минифигурата за да се оживее претставата.

На залиха

Спореди