Marvins Magic – магичен шешир

2.499 ден Со ДДВ

Едноставни магиски трикови за возраст од 6 години. Вклучена е јасно илустрирана брошура со инструкции, како и бонус видеа преку бесплатната апликација Marvins Magic. Овој сет е полн со разнобојни реквизити, заедно со вашата сопствена магична капа, што го прави идеален за волшебникот почетник.

Нема на залиха

Спореди