Luke Skywalker’s Landspeeder™

2.400 ден Со ДДВ

Оваа иконска играчка од Star Wars вклучува 3 минифигури: Лук Скајвокер (со ново-ткаенино пончо), Ц-3ПО и вооружена Јава во своето скривалиште во пештерите што може да се гради! Фановите можат повторно да замислат акција од Star Wars со оваа брилијантно детална играчка и да добијат мотив за бескрајно креативно градење и игра.

На залиха

Спореди