Lonesome Flats Raft Adventure

3.499 ден Со ДДВ

Со сетот со 3 минифигури, играта започнува веднаш. Децата ќе сакаат да и помагаат на Попи да се подготви, со различни додатоци за коса, додека се подготвува да ја преземесцената на кралицата Барб во крајната рок битка. Тие можат да ги стават Попи и Барб на подиумите што се вртат за да играат улоги во драматични музички сцени од филмот. Децата ќе уживаат во имагинативната игра откако ќе го изградат овој сет.

На залиха

Спореди