Large Creative Brick Box

2.399 ден Со ДДВ

Сетот содржи класични коцки во 33 различни бои. Со многу различни прозорци и врати, заедно со други специјални делови што ве инспирираат. Со неколку идеи за да започнете, овој комплет обезбедува креативна алатка за градители од сите возрасти да уживаат во некои класични LEGO конструкции. Доаѓа во пригодна кутија и е идеален додаток на секоја постоечка колекција на LEGO.

Нема на залиха

Спореди