Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO

4.934 ден Со ДДВ

Љубителите на тркачките автомобили ќе сакаат да ги градат овие шампиони во брзина LEGO Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO и Lamborghini Urus ST-X. Со 2 тркачки автомобили во овој сет за составување, децата можат да создаваат епски трки или гордо да ги прикажуваат копиите со LEGO.

Нема на залиха

Спореди