Kung Fu Battle

2.789 ден Со ДДВ

Придружете им се на Minions за обука и прослави на кунг фу на битката за LEGO Minions Kung Fu. Прво, Минионите вежбаат кунг фу движења користејќи решетка за оружје. Потоа, тие можат да продефилираат со кинескиот змеј пред да им се восхитуваат на огномет стрелци што пукаат од врвот на храмот. Внимавајте на драматичното откритие кога Ото се појавува надвор од храмот.

На залиха

Спореди